Lost home page

Lost home page, a forum discussion on Jojo CMS. Join us for more discussions on Lost home page on our Administration (backend and configuration) forum.

Back to Forum Index : Back to Administration (backend and configuration)   RSS
stuart.pinfold

1 Apr 2008
Posts: 3

Not sure what I've done, but I was playing around with the directory structure and now the home page produces a 404 error.

I've tried adding a new page and applying the 'Core - Index/Home Page' plug-in in the Technical tab, but nothing.

Any ideas?

(Harvey, you already have login details for my site if you'd like to take a look)
Harvey

Core Developer

Harvey

1 Apr 2008
Posts: 327

Hi Stuart,

The Jojo homepage needs to be PageID 1. I'm looking at http://www.domain.com/admin/edit/page/1/ and it's bringing up an empty form for adding a new page, so chances are the record with pageid=1 has been deleted / lost.

First, try running www.domain.com/setup/ - I think the setup process checks for this particular problem and will reinstate the page. If not, you will need to add a new page with pageid=1 via phpMyAdmin or similar.

As a sidenote, the setup process checks for lots of little glitches and inconsistencies, so it's usually a good idea to run this as a matter of course when you are having trouble debugging a problem.

Thanks,

Harvey.
tom

Developer

tom

2 Apr 2008
Posts: 379

Had a similar issue crop up on multilanguage sites occasionally when clients set a page as it's own parent or similar - running setup fixed it every time
Back to Forum Index : Back to Administration (backend and configuration)   RSS
You must be logged in to post a reply



You need to Register or Log In before posting on these forums.