Help!

Help!, a forum discussion on Jojo CMS. Join us for more discussions on Help! on our General Discussion forum.

Back to Forum Index : Back to General Discussion   RSS
hooperman

6 Oct 2011
Posts: 10


Hello to all !

I want to thank the authors for this fantastic piece of software, it is stable, intuitive, fast and has all those beautiful SEO features i did not find on any other solution out there. I started my search with simple "SEO CMS" typein on Google, and this sw is not ranked first bat WAY more professionally coded than ones ranked better...

Well my site is www.aholidays.com and everything seemed to work fine but i noticed following problems probably due to installation :

- Cannot see "child" category on site, defined, tagged but does not show

Following errors appear on Report ( please help me to correct this without need to start over again if it is possible:

/home/aholiday/in/cache/dwoo/templates_c/home/aholiday/jojo/themes/refresh/templates/template.tpl.d16.php "Undefined index: basedir" line 13

Yesterday, 03:49pm PHP Error more... /home/aholiday/in/cache/dwoo/templates_c/home/aholiday/jojo/themes/refresh/templates/template.tpl.d16.php "Undefined index: keywords" line 15

Yesterday, 03:47pm PHP Error more... /home/aholiday/jojo/plugins/jojo_rss_reader/external/magpie/rss_parse.inc "Undefined index: description"

Thanks for your assistance and keep up with the good work!

Regards from Croatia,

Sasha
Jaijaz Jaijaz

6 Oct 2011
Posts: 215

Hi Sasha,

Glad your liking Jojo.

I'm guessing you are using version 1.0.0?

Can you give some more info on the "child" category issue. I browsed your site and didn't see anything. Can you please explain where in the site this is happening?

With the first error, assuming that the themes/refresh/template.tpl file hasn't be altered, on line 6 replace {$basedir} with {$SITEURL}/

Second error in the same file replace {$keywords} with {if $keywords}{$keywords}{/if}

Unfortunately I'm not familiar with the RSS Reader plugin so hopefully someone else will help with that one.

Good luck.
If you not living on the edge you taking up too much space.
hooperman

7 Oct 2011
Posts: 10

Hi Jaijaz,

Thank you very much for your help - i will replace it. I am using 1.0rc2 version.

Regarding child issue, i attached the prtsc of editor on that specific category (holiday accommodation) on the navigation wich has child sub-category defined (Holiday hotels). So core issue is, i defined it and saved - but still does not show on the live site.

Maybe your above help will resolve this issue as well, will see.

Thanks!

hooperman

9 Oct 2011
Posts: 10

hooperman said...
Hi Jaijaz,

Thank you very much for your help - i will replace it. I am using 1.0rc2 version.

Regarding child issue, i attached the prtsc of editor on that specific category (holiday accommodation) on the navigation wich has child sub-category defined (Holiday hotels). So core issue is, i defined it and saved - but still does not show on the live site.





Maybe your above help will resolve this issue as well, will see.

Additional php error (appears when adding NEW chilid page):

admin-action.php "Undefined variable: i" line 252
tom

Developer

tom

10 Oct 2011
Posts: 379

Hi - I'm guessing you are using the stock version of the Refresh theme without any modifications?

The navigation part of that theme only goes one level deep, so any pages underneath are not going to display.

The themes that come with Jojo are intended as a guide and/or starting point, to be customised as required.


The current template.tpl has these lines
{foreach from=$subnav item=n}
<li><a href="{$n.url}" title="{$n.title|escape:"html"}">{$n.label}</a></li>
{/foreach}


that you could extend like this
{foreach from=$subnav item=n}
<li><a href="{$n.url}" title="{$n.title|escape:"html"}">{$n.label}</a></li>
{if $n.subnav}<li class="subnav"}<ul>{foreach from=$n.subnav item=s}
<li><a href="{$s.url}" title="{$s.title|escape:"html"}">{$s.label}</a></li>
{/foreach}</ul></li>{/if}
{/foreach}


For the other error, you need to insert
$i = 0;

somewhere around line 242 of that file.
- that bug is fixed in the current development copy, which is actually pretty stable at the moment.
hooperman

6 Nov 2011
Posts: 10

Thanks a million !
Back to Forum Index : Back to General Discussion   RSS
You must be logged in to post a reply



You need to Register or Log In before posting on these forums.